Lichte gang met lithografie van Helmut Böhm aan de muur

Kunstuitleen van Helmtut Böhm bij Stieger Advocaten

Stieger Advocaten
26 maart 2018
Het werk van Helmut Böhm kan ook geleend worden. Denk hierbij aan een enkel kunstwerk voor in de woonkamer of meerdere voor in een kantoorpand. Zo hangen er nu ruim een jaar 11 werken op het kantoor van Stieger Grigorjan Advocaten in Den Bosch.


Het lichte pand met grote muren leent zich er natuurlijk erg goed voor en bij binnenkomst vallen de frisse kleuren meteen op. De selectie die er hangt is erg uiteenlopend maar vormen door dezelfde lijsten toch een eenheid. Natuurlijk is ook de stijl van Helmut in elk werk duidelijk terug te vinden waardoor.

In de ontvangstruimte hangen er werken waar je als kijker langer naar kan kijken om daarbij je eigen betekenis aan het werk in te vullen. Bij de balie hangt er een rustig werk van klaprozen in een vaasje, wat de de kleinere ruimte rust weet te geven. De drieluik met vuurtoren vormt een weids beeld boven een grotere tafel en op het kantoor is er gekozen voor stilbeelden.

Het werk hangt er erg mooi en dat is te danken aan Monique Stieger, die de selectie heeft gemaakt en het werk heeft opgehangen. Monique houdt zich erg bezig met kunst en wil creativiteit op verschillende manieren aan de mensen bieden. Ze beheert Kunstwinkel op Dreef in Drunen waar ook verschillende workshops gevolgd kunnen worden en exposities zijn. Eigenlijk is het zo breed wat ze aanbiedt dat men zeker een kijkje moet nemen op haar site die hieronder staat vermeld!

Bij interesse of vragen over de uitleen van Helmut's werk kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.
Tafel met daar boven een lithografie kunstwerk van een vuurtorenLithografie kunstwerk van Helmut Böhm aan de muurLithografie kunstwerk van Helmut Böhm aan de muurLithografie kunstwerk van Helmut Böhm aan de muurLithografie kunstwerk van Helmut Böhm aan de muurLithografie kunstwerk van Helmut Böhm aan de muurLithografie kunstwerk van Helmut Böhm aan de muurLithografie kunstwerk van Helmut Böhm aan de muur
351